G Online
radio

Случайное радио

Слушать радио онлайн: "Радио Роса" (Скопье)

Запознајте го единственото македонско народно радио радио Роса! Нашето радио е единственото кое ја третира и негува македонската народна песна и традиција, македонскиот фолклор со кој се гордееме! 98.1 ФМ Скопје.

.

РАДИО "Радио Роса"
hidden / 0 Kbps
Онлайн радио эфир из: Скопье
Язык радио: Македонский
Формат: Фолк / Этно / Кантри
Избранное
РекламаЛоготип онлайн радио Радио ImaginationЛоготип онлайн радио МосРадио - Московское радиоЛоготип онлайн радио Радио Амичи
?
Top logo radio 6969 logo radio 6973 logo radio 10268 logo radio 11585 logo radio 14557 logo radio 16022

Contact:
moderator@guzei.com
igor@guzei.com

USA