Guzei.com

Рейтинг онлайн радио - TOP 40 - Скопье

Список онлайн радио - слушать бесплатно тысячи радиостанций! - Скопье


Сбросить фильтры

Top

 1. Логотип онлайн радио Канал 776
  Канал 77 (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  "Канал 77" е национална радио мрежа. "Канал 77" е партнерска станица на македонските редакции на "Радио Слободна Европа" и "Гласот на Америка". 89.7 ФМ Скопје.

 2. Логотип онлайн радио Metropolis Radio6
  Metropolis Radio (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  "Радио Метрополис" емитува 70% македонска поп музика, со што дава значаен придонес во продуцирањето, емитувањето и развојот на македонската забавна музика. Останатите 30% се исполнети со популарна светска, како и музика од соседните држави. 99.4 ФМ Скопjе

 3. Логотип онлайн радио Канал 1036
  Канал 103 (Скопье
  Альтернатива, Македонский, mp3, 128Kbps

  Искра светлина во мрачните лавиринти на МРТВ, најголема љубов и зависност, гордост, најдоброто радио на целиот свет, стотројка.

 4. Логотип онлайн радио Канал 46
  Канал 4 (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  Спортско радио "Канал 4" - електронски медиум кој зрачи на локална радио фрекфенцијата на 107,4 фм во Скопје. Основната дејност на едно спортско радио е да ги емитува информациите од областа на спортот, и тоа во секоја смисла на зборот.

 5. Логотип онлайн радио Jazz FM6
  Jazz FM (Скопье
  Джаз / Блюз, Македонский, mp3, 128Kbps

  JazzFM е едно невероятно радио базирано в Македония, чиито честоти достигат и до столицата на България - София. Поради огромният интерес от Българска страна решихме да стартираме Българо-Македонска мрежа, а този Блог ще е връзката между двете страни.

 6. Логотип онлайн радио Радио МОФ6
  Радио МОФ (Скопье
  Танцевальный / Клубный, Македонский, mp3, 128Kbps

  Радио МОФ е интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини кои се достапни на www.radiomof.mk.

 7. Логотип онлайн радио Спортско Радио6
  Спортско Радио (Скопье
  Разговорный, Македонский, aac+, 32Kbps

  Спортското радио 90.3 ФМ Скопје емитува исклучиво спортска програма, со повеќе од 15 часовна програма во живо. Концепцијата на Спортското радио е пред се, брзо и точно информирање за сите спортски настани.

 8. Логотип онлайн радио Радио Фортуна6
  Радио Фортуна (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  "Радио Фортуна" преку својот внимателно избран и усогласен тим презентира претежно македоска поп и рок музика, но тука се и неизоставните нумери од екс-ју просторите а посебно застапена е хрватската поп и рок музика. 96.8 ФМ Скопје.

 9. Логотип онлайн радио Antenna 56
  Antenna 5 (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

 10. Логотип онлайн радио Зона М10
  Зона М1 (Скопье
  Поп, Македонский, aac+, 48Kbps

  Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. 104.4 ФМ Скопје.

 11. Логотип онлайн радио Urban FM0
  Urban FM (Скопье) - Нов урбан звук во Скопскиот етер!
  Танцевальный / Клубный, Македонский, mp3, 128Kbps

  Urban FM Skopje.

 12. Логотип онлайн радио Радио Роса0
  Радио Роса (Скопье
  Фолк / Этно / Кантри, Македонский, mp3, 128Kbps

  Запознајте го единственото македонско народно радио радио Роса! Нашето радио е единственото кое ја третира и негува македонската народна песна и традиција, македонскиот фолклор со кој се гордееме! 98.1 ФМ Скопје.

 13. Логотип онлайн радио Студент ФМ0
  Студент ФМ (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  Приоритет во програмата за работата на радиото ке биде целокупниот образовен процес во Република Северна Македонија, сите проблеми поврзани за и околу образовниот процес, работата на студентскиот парламент, работата на сите студентски активности и проекти

 14. Логотип онлайн радио Радио Слободна Македонија0
  Радио Слободна Македонија (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  Радио Слободна Македонија“ е национално радио кое ќе оди на целата територијата на Македонија од говорно музички формат на кое свои емисии и прилози ќе имаат најпознатите македонски радио и ТВ водители, актери, новинари и познати естрадни фаци.

 15. Логотип онлайн радио Радио Бубамара0
  Радио Бубамара (Скопье
  Поп, Македонский, aac+, 64Kbps

  Радио "БубаМара" е формирано во 1994 година. Самото име има мошне богато-широко симболичко значење. Нејзиниот „говор” и се слуша и го слушаат (наслушнуваат). 105.2 ФМ Скопје.

 16. Логотип онлайн радио Sky Radio0
  Sky Radio (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  Радио Скај е радиостаница на локално ниво во Скопје.

 17. Логотип онлайн радио Folk Radio0
  Folk Radio (Скопье
  Фолк / Этно / Кантри, Македонский, mp3, 128Kbps

  Фолк радио е едно од првите приватни радија во Скопје. Како Говорно музичко радио емитуваме музика од разни жанрови: рафиниран урбан фолк, македонска изворна и ново компонирана музика и поп музика.

 18. Логотип онлайн радио Life Radio0
  Life Radio (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  Life Radio Skopje

 19. Логотип онлайн радио Radio Vati0
  Radio Vati (Скопье
  Поп, Албанский, mp3, 128Kbps

  Në skemën programore të Radio Vati-t me një balans të përsosur janë të përfshira emisionet informative dhe emisione të specializuara nga sfera të ndryshme përfshirë këtu ato kulturore, edukativo-arsimore, ekonomike dhe politike.

 20. Логотип онлайн радио City Radio0
  City Radio (Скопье
  Релакс, Инструментальная музыка, Македонский, aac+ kh, 48Kbps

  "Сити Радио" е музичко радио кое постои од октомври 2002-ра година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. 94.7 ФМ Скопје.

 21. Логотип онлайн радио Club FM0
  Club FM (Скопье
  Танцевальный / Клубный, Македонский, mp3, 128Kbps

  Club FM е релативно ново градско радио, кое можете да го слушате на фреквенцијата 103.4 во Скопје. Идејата на радиото е да го поттикне културниот прогрес, со цел да се доближат новите музички текови до животните навики и сваќања на младите луѓе.