Guzei.com

Список стран / Македония / Гостивар

Радио Комета (Гостивар, Македония)

Музичката програма се состои од музика, емисии од забавен карактер, актуелни вести подготвени од екипата, вести кои се презентираат во соработка со BBC на македонски, бизнис информации, спортски вести, топ листи и контакти со слушатели. Гостивар 106.4 ФМ.

Логотип радио 300x300 - Радио Комета
Слоган
?
День рождения
?
Формат (жанр) радио
Поп
Язык радио
Македонский
Слушать радио онлайн
aac+ kh/32Kbps
Слушать в эфире
106.4 FM
Сайт радиостанции
radiokometa.com.mk
Телефон прямого эфира
?
Остальные телефоны радиостанции
+389 (0) 42 213 773 ; Мобилен:+389 (0) 70 874 201
Почтовый адрес
Ул.Гоце Делчев Стамбена Кула бб 1230 Гостивар
Описание радиостанции
Музичката програма се состои од музика, емисии од забавен карактер, актуелни вести подготвени од екипата, вести кои се презентираат во соработка со BBC на македонски, бизнис информации, спортски вести, топ листи и контакти со слушатели. Гостивар 106.4 ФМ.

Новости радиостанции
"Радио Комета"

добавить новостьНовости от всех радиостанций

Комментарии слушателей


Ваше мнение: