Guzei.com

Список стран / Македония / Скопье

Radio Vati (Скопье, Македония)

Në skemën programore të Radio Vati-t me një balans të përsosur janë të përfshira emisionet informative dhe emisione të specializuara nga sfera të ndryshme përfshirë këtu ato kulturore, edukativo-arsimore, ekonomike dhe politike.

Логотип радио 300x300 - Radio Vati
Слоган
?
День рождения
?
Формат (жанр) радио
Поп
Язык радио
Албанский
Слушать радио онлайн
mp3/128Kbps
Слушать в эфире
88.4 FM
Сайт радиостанции
vati.com.mk
Телефон прямого эфира
?
Остальные телефоны радиостанции
02/3063086
Почтовый адрес
Rruga Vanco Mickov 17 b
Описание радиостанции
Në skemën programore të Radio Vati-t me një balans të përsosur janë të përfshira emisionet informative dhe emisione të specializuara nga sfera të ndryshme përfshirë këtu ato kulturore, edukativo-arsimore, ekonomike dhe politike.

Новости радиостанции
"Radio Vati"

добавить новостьНовости от всех радиостанций

Комментарии слушателей


Ваше мнение: