Слушайте радио на живо: "Александар Македонски", Кичево

Ова е радио кое ја негува Македонската песна и Македонската култура. Нашата цел е многу едноставна, преку брановите на Радио Александар Македонски духовно да го обединиме целиот Македонски народ каде и да е во светот. 106.0 ФМ Кичево.

Слушаш
"Александар Македонски", Кичево - 106.00 FM
48Kbps
00:00
%

Език: Македонски, Формат радио: Фолк / Етно / Кънтри

Любими
Реклама
?
Top Лого онлайн радио #6966 Лого онлайн радио #6969 Лого онлайн радио #6973 Лого онлайн радио #10268 Лого онлайн радио #11585 Лого онлайн радио #14557
Лого онлайн радио Александар Македонски

За радиото

Девиз
?

Рожден ден
?

Site: radioaleksanda

Телефон, Viber, WhatsApp, SMS:
SMS пораки на: (+389) 070/ 145 181

Телефон (мениджър, реклама):
телефон: (+389) 045/ 220 055, 224 255, 228 781 факс: (+389) 045/ 224 256

пълен радио профил

Радио новини

Новини станции...

 

Коментари и обсъждане

Код бутони:

Брой на посетителите / слушателите на онлайн радиото "Александар Македонски"
Брой на посетителите / слушателите на онлайн радиото  Александар Македонски

Средното време за слушане радио "Александар Македонски"
Средното време за слушане радио Александар Македонски пълен списък...

Рейтинг на радиата "Александар Македонски"
Рейтинг на радиата Александар Македонски


Радиостанции на живо по интернет
 

Contact: