Asculta radio online: "Antenna 5", Скопье

Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

Asculta radio live
"Antenna 5", Скопье - 95.50 FM
128Kbps
00:00
%

Limbă radio: Македонски, Genuri: Pop

Favorite
Publicitate
?
Top Logo online radio #6965 Logo online radio #10266 Logo online radio #14561 Logo online radio #6968 Logo online radio #13018 Logo online radio #14562
Logo online radio Antenna 5

Despre radio

Slogan
?

Zi de naștere
?

Site: antenna5.com.m
FB: Antenna5
Twitter: antenna5

Telefon (studio):
SMS центар: (+389) 070/ 145555, 075/ 145555

Telefon (secretariat, marketing, publicitate):
телефон: (+389) 02/ 3109 955 телефон/факс: (+389) 02/ 3111 911

profilul radio complet


Comentariile la posturile de radio

Codul acestui buton:

Numărul de vizitatori / ascultători radio online "Antenna 5"
Numărul de vizitatori / ascultători radio online  Antenna 5

Durata medie de ascultare "Antenna 5"
Durata medie de ascultare Antenna 5 lista completă...

Rating-ul radio online "Antenna 5"
Rating-ul radio online Antenna 5


Asculta radio live
 

Contact: