Слушайте радио на живо: "Antenna 5", Скопье

Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

Слушаш
"Antenna 5", Скопье - 95.50 FM
128Kbps
00:00
%

Език: Македонски, Формат радио: Поп

Любими
Реклама
?
Top Лого онлайн радио #6982 Лого онлайн радио #14553 Лого онлайн радио #30208 Лого онлайн радио #7002 Лого онлайн радио #14554 Лого онлайн радио #30195
Лого онлайн радио Antenna 5

За радиото

Девиз
?

Рожден ден
?

Site: antenna5.com.m
FB: Antenna5
Twitter: antenna5

Телефон, Viber, WhatsApp, SMS:
SMS центар: (+389) 070/ 145555, 075/ 145555

Телефон (мениджър, реклама):
телефон: (+389) 02/ 3109 955 телефон/факс: (+389) 02/ 3111 911

пълен радио профил

Радио новини

Новини станции...

 

Коментари и обсъждане

Код бутони:

Брой на посетителите / слушателите на онлайн радиото "Antenna 5"
Брой на посетителите / слушателите на онлайн радиото  Antenna 5

Средното време за слушане радио "Antenna 5"
Средното време за слушане радио Antenna 5 пълен списък...

Рейтинг на радиата "Antenna 5"
Рейтинг на радиата Antenna 5


Радиостанции на живо по интернет
 

Contact: