Guzei.com

Онлайн радио

"Radio Vati" (Скопье) - Słuchaj radio na żywo

Në skemën programore të Radio Vati-t me një balans të përsosur janë të përfshira emisionet informative dhe emisione të specializuara nga sfera të ndryshme përfshirë këtu ato kulturore, edukativo-arsimore, ekonomike dhe politike.На этой странице до 2023 года можно было услышать аудио-поток радиостанции:

http://radiostream.neotel.mk:8000/radiovati

С 2023 года Вы можете продолжать слушать это радио используя указанный поток.
или Найти в Гугле другие сайты с вещанием этого радио

"Radio Vati", Скопье - 88.40 FM

Język: Albański, Format radiowy: Pop


Stream shut down / Поток выключен

Radio logo Radio Vati

O radiu

Slogan
?

Data narodzin
?

Site: vati.com.mk

Telefon (Sekretariat, Marketing, Antena, Newsroom):
02/3063086

pełny profil radia