Asculta radio online: "Radio Bleta", Тетово

"Radio Bleta" është një stacion radio private, i cili transmeton 24 orë muzikë dhe programeve informative në gjuhën shqipe Tetovë, Gostivar rajon.

Asculta radio live
"Radio Bleta", Тетово - 101.00 FM
96Kbps
00:00
%

Limbă radio: Shqip, Genuri: Pop

Favorite
Publicitate
?
Top Logo online radio #13913 Logo online radio #13914 Logo online radio #13917 Logo online radio #13918 Logo online radio #13920 Logo online radio #13923
Logo online radio Radio Bleta

Despre radio

Slogan
?

Zi de naștere
?

Site: tvkoha.tv/live

Telefon (secretariat, marketing, publicitate):
(+389) 044/ 331 287, 335 064, 339 382

profilul radio complet


Comentariile la posturile de radio

Codul acestui buton:

Numărul de vizitatori / ascultători radio online "Radio Bleta"
Numărul de vizitatori / ascultători radio online  Radio Bleta

Durata medie de ascultare "Radio Bleta"
Durata medie de ascultare Radio Bleta lista completă...

Rating-ul radio online "Radio Bleta"
Rating-ul radio online Radio Bleta


Asculta radio live
 

Contact: