Hallgatás rádió online: "Radio Bleta", Тетово

"Radio Bleta" është një stacion radio private, i cili transmeton 24 orë muzikë dhe programeve informative në gjuhën shqipe Tetovë, Gostivar rajon.

Ön most hallgat
"Radio Bleta", Тетово - 101.00 FM
96Kbps
00:00
%

Nyelv: Shqip, Formátum: Pop

Kedvencek
Reklám
?
Top Logo online rádió #6975 Logo online rádió #10269 Logo online rádió #13912 Logo online rádió #13913 Logo online rádió #13914 Logo online rádió #13917
Logo online rádió Radio Bleta

A rádióról

Szlogen
?

Születésnap
?

Site: tvkoha.tv/live

Telefon (marketing, reklám, menedzser):
(+389) 044/ 331 287, 335 064, 339 382

teljes rádió profil

Rádió hírek

Rádió hírek...

 

Megjegyzések a rádió

Kódex ezt a gombot:

Látogatók száma / hallgatók online rádió "Radio Bleta"
Látogatók száma / hallgatók online rádió  Radio Bleta

Átlagos ideje hallgat rádiót "Radio Bleta"
Átlagos ideje hallgat rádiót Radio Bleta teljes...

Értékelés rádió "Radio Bleta"
Értékelés rádió Radio Bleta


Online rádió hallgatás
 

Contact: