Listen radio online: "Radio Bleta", Тетово

"Radio Bleta" është një stacion radio private, i cili transmeton 24 orë muzikë dhe programeve informative në gjuhën shqipe Tetovë, Gostivar rajon.

You listen
"Radio Bleta", Тетово - 101.00 FM
96Kbps
00:00
%

Language radio: Shqip, Radio format: Pop

Favorites
Advertisment
?
Top Logo online radio #13920 Logo online radio #13923 Logo online radio #13925 Logo online radio #13927 Logo online radio #6312 Logo online radio #13929
Logo online radio Radio Bleta

About radio

Slogan
?

Birthday
?

Site: tvkoha.tv/live

Phone number (s):
(+389) 044/ 331 287, 335 064, 339 382

full radio station profile

Radio News

News radio...

 

Comments to online radio

Code of this button:

The count of visitors / listeners online radio "Radio Bleta"
The count of visitors / listeners online radio  Radio Bleta

Average time of listening radio "Radio Bleta"
Average time of listening radio Radio Bleta full list...

Radio rating "Radio Bleta"
Radio rating Radio Bleta


Rating online radio
 

Contact: