Guzei.com

Рейтинг онлайн радио - TOP 40 - Тирана

Список онлайн радио - слушать бесплатно тысячи радиостанций! - Тирана


Сбросить фильтры

Top

 1. Логотип онлайн радио Radio Maria0
  Radio Maria (Тирана
  Религиозный, Албанский, mp3, 32Kbps

  "Radio Maria" - radio që mori përsipër edukimin fetaro-kulturor të këtij populli të shumëvuajtur gjatë shekujve të kaluar. Tiranë.

 2. Логотип онлайн радио Top Gold0
  Top Gold (Тирана
  Ретро, Албанский, aac+, 64Kbps

  Top Gold Radio Tiranë 100.8 MHz. Ne kete radio do te gjeni shume rryma muzikore qe ju i keni per zemer si: Rock, Pop, Soul, Blues me te gjitha hitet e grupeve dhe kantautoreve me te medhej nder vite.

 3. Логотип онлайн радио Radio Tirana 20
  Radio Tirana 2 (Тирана
  Поп, Албанский, mp3, 56Kbps

  Tiranë 95.8 MHz

 4. Логотип онлайн радио Top Albania Radio0
  Top Albania Radio (Тирана
  Поп, Албанский, mp3, 96Kbps

  Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota. Tiranë 100.0 MHz.

 5. Логотип онлайн радио Radio Travel0
  Radio Travel (Тирана
  Поп, Албанский, mp3, 128Kbps

  Tiranë 104.6 MHz.

 6. Логотип онлайн радио Radio NRG0
  Radio NRG (Тирана
  Поп, Албанский, aac+ kh, 64Kbps

  Albanian's Hits Only Station. Tiranë 106.6 MHz.