Guzei.com

Estações de rádio online - TOP 40 - Скопье

Lista de rádio de internet de transmissáo online gratuito - Скопье


Сбросить фильтры

Top

 1. Logo rádio online Канал 777
  Канал 77 (Скопье
  Pop, Macedônio, mp3, 128Kbps

  "Канал 77" е национална радио мрежа. "Канал 77" е партнерска станица на македонските редакции на "Радио Слободна Европа" и "Гласот на Америка". 89.7 ФМ Скопје.

 2. Logo rádio online Радио Фортуна6
  Радио Фортуна (Скопье
  Pop, Macedônio, mp3, 128Kbps

  "Радио Фортуна" преку својот внимателно избран и усогласен тим презентира претежно македоска поп и рок музика, но тука се и неизоставните нумери од екс-ју просторите а посебно застапена е хрватската поп и рок музика. 96.8 ФМ Скопје.

 3. Logo rádio online Antenna 56
  Antenna 5 (Скопье
  Pop, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

 4. Logo rádio online Metropolis Radio6
  Metropolis Radio (Скопье
  Pop, Macedônio, mp3, 128Kbps

  "Радио Метрополис" емитува 70% македонска поп музика, со што дава значаен придонес во продуцирањето, емитувањето и развојот на македонската забавна музика. Останатите 30% се исполнети со популарна светска, како и музика од соседните држави. 99.4 ФМ Скопjе

 5. Logo rádio online Канал 1036
  Канал 103 (Скопье
  Música alternativa, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Искра светлина во мрачните лавиринти на МРТВ, најголема љубов и зависност, гордост, најдоброто радио на целиот свет, стотројка.

 6. Logo rádio online Канал 46
  Канал 4 (Скопье
  Pop, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Спортско радио "Канал 4" - електронски медиум кој зрачи на локална радио фрекфенцијата на 107,4 фм во Скопје. Основната дејност на едно спортско радио е да ги емитува информациите од областа на спортот, и тоа во секоја смисла на зборот.

 7. Logo rádio online Jazz FM6
  Jazz FM (Скопье
  Jazz, Macedônio, mp3, 128Kbps

  JazzFM е едно невероятно радио базирано в Македония, чиито честоти достигат и до столицата на България - София. Поради огромният интерес от Българска страна решихме да стартираме Българо-Македонска мрежа, а този Блог ще е връзката между двете страни.

 8. Logo rádio online Радио МОФ6
  Радио МОФ (Скопье
  Dança / Club, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Радио МОФ е интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини кои се достапни на www.radiomof.mk.

 9. Logo rádio online Спортско Радио6
  Спортско Радио (Скопье
  Сonversacional, Macedônio, aac+, 32Kbps

  Спортското радио 90.3 ФМ Скопје емитува исклучиво спортска програма, со повеќе од 15 часовна програма во живо. Концепцијата на Спортското радио е пред се, брзо и точно информирање за сите спортски настани.

 10. Logo rádio online Club FM0
  Club FM (Скопье
  Dança / Club, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Club FM е релативно ново градско радио, кое можете да го слушате на фреквенцијата 103.4 во Скопје. Идејата на радиото е да го поттикне културниот прогрес, со цел да се доближат новите музички текови до животните навики и сваќања на младите луѓе.

 11. Logo rádio online Зона М10
  Зона М1 (Скопье
  Pop, Macedônio, aac+, 48Kbps

  Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. 104.4 ФМ Скопје.

 12. Logo rádio online Urban FM0
  Urban FM (Скопье) - Нов урбан звук во Скопскиот етер!
  Dança / Club, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Urban FM Skopje.

 13. Logo rádio online Радио Роса0
  Радио Роса (Скопье
  Folk / Сountry, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Запознајте го единственото македонско народно радио радио Роса! Нашето радио е единственото кое ја третира и негува македонската народна песна и традиција, македонскиот фолклор со кој се гордееме! 98.1 ФМ Скопје.

 14. Logo rádio online Студент ФМ0
  Студент ФМ (Скопье
  Pop, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Приоритет во програмата за работата на радиото ке биде целокупниот образовен процес во Република Северна Македонија, сите проблеми поврзани за и околу образовниот процес, работата на студентскиот парламент, работата на сите студентски активности и проекти

 15. Logo rádio online Радио Слободна Македонија0
  Радио Слободна Македонија (Скопье
  Pop, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Радио Слободна Македонија“ е национално радио кое ќе оди на целата територијата на Македонија од говорно музички формат на кое свои емисии и прилози ќе имаат најпознатите македонски радио и ТВ водители, актери, новинари и познати естрадни фаци.

 16. Logo rádio online Радио Бубамара0
  Радио Бубамара (Скопье
  Pop, Macedônio, aac+, 64Kbps

  Радио "БубаМара" е формирано во 1994 година. Самото име има мошне богато-широко симболичко значење. Нејзиниот „говор” и се слуша и го слушаат (наслушнуваат). 105.2 ФМ Скопје.

 17. Logo rádio online Sky Radio0
  Sky Radio (Скопье
  Pop, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Радио Скај е радиостаница на локално ниво во Скопје.

 18. Logo rádio online Folk Radio0
  Folk Radio (Скопье
  Folk / Сountry, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Фолк радио е едно од првите приватни радија во Скопје. Како Говорно музичко радио емитуваме музика од разни жанрови: рафиниран урбан фолк, македонска изворна и ново компонирана музика и поп музика.

 19. Logo rádio online Life Radio0
  Life Radio (Скопье
  Pop, Macedônio, mp3, 128Kbps

  Life Radio Skopje

 20. Logo rádio online Radio Vati0
  Radio Vati (Скопье
  Pop, Albanês, mp3, 128Kbps

  Në skemën programore të Radio Vati-t me një balans të përsosur janë të përfshira emisionet informative dhe emisione të specializuara nga sfera të ndryshme përfshirë këtu ato kulturore, edukativo-arsimore, ekonomike dhe politike.

 21. Logo rádio online City Radio0
  City Radio (Скопье
  Música instrumental, Macedônio, aac+ kh, 48Kbps

  "Сити Радио" е музичко радио кое постои од октомври 2002-ра година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. 94.7 ФМ Скопје.