Рейтинг онлайн радио - TOP 50 - Албанский

Список онлайн радио - слушать бесплатно тысячи радиостанций! Слушать радио онлайн, выбирая самое популярное из рейтинга или по параметрам: формат (жанр), город, язык.


Сбросить фильтры

 1. Логотип онлайн радио Club FM0
  Club FM (Тирана) 
  Поп, Албанский, mp3, 64Kbps

  Radio Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Shqipëri. Tiranë 100.4 MHz.

 2. Логотип онлайн радио Radio Logos0
  Radio Logos (Поградец) 
  Религиозный, Албанский, mp3, 49Kbps

   

 3. Логотип онлайн радио Radio Maria0
  Radio Maria (Тирана) 
  Религиозный, Албанский, mp3, 32Kbps

  "Radio Maria" - radio që mori përsipër edukimin fetaro-kulturor të këtij populli të shumëvuajtur gjatë shekujve të kaluar. Tiranë.

 4. Логотип онлайн радио Top Gold0
  Top Gold (Тирана) 
  Ретро, Албанский, aac+, 64Kbps

  Top Gold Radio Tiranë 100.8 MHz. Ne kete radio do te gjeni shume rryma muzikore qe ju i keni per zemer si: Rock, Pop, Soul, Blues me te gjitha hitet e grupeve dhe kantautoreve me te medhej nder vite.

 5. Логотип онлайн радио Radio Emigranti0
  Radio Emigranti (Париж) 
  Поп, Албанский, mp3, 96Kbps

  Radio Emigranti është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com.

 6. Логотип онлайн радио Radio Emigranti0
  Radio Emigranti (Париж) 
  Поп, Албанский, mp3, 48Kbps

  Radio Emigranti është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com.

 7. Логотип онлайн радио Radio Dardania0
  Radio Dardania (Лос-Анджелес) 
  Поп, Албанский, mp3, 96Kbps

   

 8. Логотип онлайн радио Radio Dardania0
  Radio Dardania (Лос-Анджелес) 
  Поп, Албанский, mp3, 96Kbps

   

 9. Логотип онлайн радио Radio Viciana0
  Radio Viciana (Галле) 
  Поп, Албанский, mp3, 48Kbps

   

 10. Логотип онлайн радио Radio Marimanga0
  Radio Marimanga (Копенгаген) 
  Поп, Албанский, mp3, 56Kbps

  Radio Marimanga radio Live ne internet 24/7 . Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa frym. Radio e cila sben dallime Krahinash se nga vini, Ketu te gjith jeni te mirseardhur.

 11. Логотип онлайн радио Radio Vati0
  Radio Vati (Скопье) 
  Поп, Албанский, mp3, 128Kbps

  Në skemën programore të Radio Vati-t me një balans të përsosur janë të përfshira emisionet informative dhe emisione të specializuara nga sfera të ndryshme përfshirë këtu ato kulturore, edukativo-arsimore, ekonomike dhe politike.

 12. Логотип онлайн радио Radio Jehona0
  Radio Jehona (Шкодер) 
  Поп, Албанский, iframe, 128Kbps

  Radio Jehona na ndiqni ne 107.6 FM

 13. Логотип онлайн радио Club FM - Party0
  Club FM - Party (Тирана) 
  Танцевальный / Клубный, Албанский, mp3, 64Kbps

   

 14. Логотип онлайн радио Radio Tirana 20
  Radio Tirana 2 (Тирана) 
  Поп, Албанский, mp3, 56Kbps

  Tiranë 95.8 MHz

 15. Логотип онлайн радио Top Albania Radio0
  Top Albania Radio (Тирана) 
  Поп, Албанский, aac+, 64Kbps

  Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota. Tiranë 100.0 MHz.

 16. Логотип онлайн радио Radio Travel0
  Radio Travel (Тирана) 
  Поп, Албанский, mp3, 128Kbps

  Tiranë 104.6 MHz.

 17. Логотип онлайн радио Radio NRG0
  Radio NRG (Тирана) 
  Поп, Албанский, aac+ kh, 64Kbps

  Albanian's Hits Only Station. Tiranë 106.6 MHz.

 18. Логотип онлайн радио Jug Radio0
  Jug Radio (Фиери) 
  Танцевальный / Клубный, Албанский, mp3, 96Kbps

  Radio-Televizioni “Jug” u krijua me një synim të caktuar në fushën e masmedias per rajonin e Fierit.

 19. Логотип онлайн радио VIP FM0
  VIP FM (Фиери) 
  Танцевальный / Клубный, Албанский, mp3, 128Kbps

  Muzika Qe Do Te Degjoni - POP, TOP 40, DANCE. Sms 0696893300 (Gjate emisjoneve).

 20. Логотип онлайн радио Tirana Jazz Radio0
  Tirana Jazz Radio (Тирана) 
  Джаз / Блюз, Албанский, mp3, 128Kbps

   

 21. Логотип онлайн радио Radio Bleta0
  Radio Bleta (Тетово) 
  Поп, Албанский, mp3, 96Kbps

  "Radio Bleta" është një stacion radio private, i cili transmeton 24 orë muzikë dhe programeve informative në gjuhën shqipe Tetovë, Gostivar rajon.

 22. Логотип онлайн радио Radio Rrapi0
  Radio Rrapi (Струга) 
  Поп, Албанский, aac+, 48Kbps

  Radio Rrapi.mk eshte faqja oficiale e radios te vetme ne regjionin e Struges!

 23. Логотип онлайн радио Radio Jehona0
  Radio Jehona (Куманово) 
  Фолк / Этно / Кантри, Албанский, mp3, 128Kbps

  Radio Jehona 103.5 Val qe jehojne kudo...

Добавить онлайн радио в этот список

Радиостанции, удовлетворяющие условия поиска без учёта рейтинга.

 1. Логотип онлайн радио Radio Logos
  Radio Logos (Поградец)  
  mp3/49Kbps

   

 2. Логотип онлайн радио Radio Maria
  Radio Maria (Тирана)  
  mp3/32Kbps

  "Radio Maria" - radio që mori përsipër edukimin fetaro-kulturor të këtij populli të shumëvuajtur gjatë shekujve të kaluar. Tiranë.

 3. Логотип онлайн радио Top Gold
  Top Gold (Тирана)  
  aac+/64Kbps

  Top Gold Radio Tiranë 100.8 MHz. Ne kete radio do te gjeni shume rryma muzikore qe ju i keni per zemer si: Rock, Pop, Soul, Blues me te gjitha hitet e grupeve dhe kantautoreve me te medhej nder vite.

 4. Логотип онлайн радио Radio Emigranti
  Radio Emigranti (Париж)  
  mp3/48Kbps mp3/96Kbps

  Radio Emigranti është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com.

 5. Логотип онлайн радио Radio Dardania
  Radio Dardania (Лос-Анджелес)  
  mp3/96Kbps mp3/96Kbps

   

 6. Логотип онлайн радио Radio Viciana
  Radio Viciana (Галле)  
  mp3/48Kbps

   

 7. Логотип онлайн радио Radio Marimanga
  Radio Marimanga (Копенгаген)  
  mp3/56Kbps

  Radio Marimanga radio Live ne internet 24/7 . Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa frym. Radio e cila sben dallime Krahinash se nga vini, Ketu te gjith jeni te mirseardhur.

 8. Логотип онлайн радио Radio Vati
  Radio Vati (Скопье)  
  mp3/128Kbps

  Në skemën programore të Radio Vati-t me një balans të përsosur janë të përfshira emisionet informative dhe emisione të specializuara nga sfera të ndryshme përfshirë këtu ato kulturore, edukativo-arsimore, ekonomike dhe politike.

 9. Логотип онлайн радио Radio Tirana 2
  Radio Tirana 2 (Тирана)  
  mp3/56Kbps

  Tiranë 95.8 MHz

 10. Логотип онлайн радио Top Albania Radio
  Top Albania Radio (Тирана)  
  mp3/96Kbps

  Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota. Tiranë 100.0 MHz.

 11. Логотип онлайн радио Radio Travel
  Radio Travel (Тирана)  
  mp3/128Kbps

  Tiranë 104.6 MHz.

 12. Логотип онлайн радио Radio NRG
  Radio NRG (Тирана)  
  aac+ kh/64Kbps

  Albanian's Hits Only Station. Tiranë 106.6 MHz.

 13. Логотип онлайн радио Jug Radio
  Jug Radio (Фиери)  
  mp3/96Kbps

  Radio-Televizioni “Jug” u krijua me një synim të caktuar në fushën e masmedias per rajonin e Fierit.

 14. Логотип онлайн радио VIP FM
  VIP FM (Фиери)  
  mp3/128Kbps

  Muzika Qe Do Te Degjoni - POP, TOP 40, DANCE. Sms 0696893300 (Gjate emisjoneve).

 15. Логотип онлайн радио Tirana Jazz Radio
  Tirana Jazz Radio (Тирана)  
  mp3/128Kbps

   

 16. Логотип онлайн радио Radio Bleta
  Radio Bleta (Тетово)  
  mp3/96Kbps

  "Radio Bleta" është një stacion radio private, i cili transmeton 24 orë muzikë dhe programeve informative në gjuhën shqipe Tetovë, Gostivar rajon.

 17. Логотип онлайн радио Radio Rrapi
  Radio Rrapi (Струга)  
  aac+/48Kbps

  Radio Rrapi.mk eshte faqja oficiale e radios te vetme ne regjionin e Struges!

 18. Логотип онлайн радио Radio Jehona
  Radio Jehona (Куманово)  
  Фолк / Этно / Кантри mp3/128Kbps

  Radio Jehona 103.5 Val qe jehojne kudo...


Новости радиостанций

2020-02-03

Александр Полесицкий избран председателем правления Российской Академии Радио

В Москве состоялось очередное заседание Российской Академии Радио (РАР), в ходе которого прошли дополнительные выборы вице-президентов и утверждено правление фонда Академии.
По предложению президента Академии Андрея Романченко, генерального директора ФГУП «Российская телевизионная и...

читать далее

2020-01-30

ГЕНЕРАЛЬНЫЙ ДИРЕКТОР KRUTOY MEDIA – НОВЫЙ ВИЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ РАР

27 января 2020 года состоялось очередное заседание Российской Академии Радио, в ходе которого прошли выборы вице-президентов РАР и правления Фонда.

Вице-президентами стали: Юлия Голубева (генеральный директор Krutoy Media), Александр Полесицкий (первый заместитель генерального...

читать далее

2020-01-15

РАЗВИТИЕ СЕТИ ГОРОДОВ ВЕЩАНИЯ РАДИОСТАНЦИЙ KRUTOY MEDIA ЗА 2019 Г.

В 2019 году к сети городов вещания радиостанций Krutoy Media присоединились 47 населённых пунктов, увеличив потенциальный охват аудитории холдинга более чем на 10,2 млн слушателей.

Филиалы Love Radio открылись в Старом Осколе, Бийске,...

читать далее
Выбор радио по параметрам Язык вещания радио
Язык интерфейса:
rus ukr eng bel bul ces deu est hun kaz lav pol ita fra por srp ron tur
Все потоки