Guzei.com

Online Radyo Dinle - TOP 40 -

Online Radyo - Canlı Radyo Dinle, Radyolar, Online Yayın. -


Сбросить фильтры

Top

 1. Logo online radio Radio Bravo Blues & Jazz11
  Radio Bravo Blues & Jazz (Куманово
  , , mp3, 96Kbps

  Интернет радио станица од БРАВО Радио.

 2. Logo online radio Канал 777
  Канал 77 (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  "Канал 77" е национална радио мрежа. "Канал 77" е партнерска станица на македонските редакции на "Радио Слободна Европа" и "Гласот на Америка". 89.7 ФМ Скопје.

 3. Logo online radio 5 FM6
  5 FM (Велес) - Мој Живот, мое радио
  , , mp3, 128Kbps

  Радио "5 ФМ" е терестријално радио, чиј програмски сервис е форматиран како „Говорно - музичко радио со претежно забавен општ формат“. "5 ФМ" зрачи во Велес, на фреквенција 107.1 MHz и функционира како локално радио.

 4. Logo online radio Радио МОФ6
  Радио МОФ (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  Радио МОФ е интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини кои се достапни на www.radiomof.mk.

 5. Logo online radio Радио Лав6
  Радио Лав (Охрид
  , , aac+ kh, 64Kbps

  Радио Лав ја негува македонската култура. Музичката програма е исполнета со музика за сите генерации. На програмата се застапени емисии од документарен и забавен карактер. Охрид 91.5 ФМ.

 6. Logo online radio Antenna 56
  Antenna 5 (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

 7. Logo online radio Спортско Радио6
  Спортско Радио (Скопье
  , , aac+, 32Kbps

  Спортското радио 90.3 ФМ Скопје емитува исклучиво спортска програма, со повеќе од 15 часовна програма во живо. Концепцијата на Спортското радио е пред се, брзо и точно информирање за сите спортски настани.

 8. Logo online radio Pro FM6
  Pro FM (Гостивар
  , , aac+ kh, 48Kbps

  Радио „Pro FM” е приватна радиостаница, која емитува 24 часовна програма на албански и турски јазици за Гостивар, Тетово и регионот.

 9. Logo online radio Радио Фортуна6
  Радио Фортуна (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  "Радио Фортуна" преку својот внимателно избран и усогласен тим презентира претежно македоска поп и рок музика, но тука се и неизоставните нумери од екс-ју просторите а посебно застапена е хрватската поп и рок музика. 96.8 ФМ Скопје.

 10. Logo online radio Angels FM6
  Angels FM (Штип
  , , wma, 128Kbps

  Ако сакате да слушате квалитетна музика, квалитетни вокали и квалитетни информации – вклучете се на нашата фреквенција и уживајте максимално! Ангелски слушатели - закачете ги крилјата кои ние ви ги делиме и... Летајте заедно со нас! 106,4 ФМ Штип

 11. Logo online radio Metropolis Radio6
  Metropolis Radio (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  "Радио Метрополис" емитува 70% македонска поп музика, со што дава значаен придонес во продуцирањето, емитувањето и развојот на македонската забавна музика. Останатите 30% се исполнети со популарна светска, како и музика од соседните држави. 99.4 ФМ Скопjе

 12. Logo online radio Радио Кавадарци6
  Радио Кавадарци (Кавадарци
  , , mp3, 128Kbps

  За оние кои веруваат во моќта на радиото...

 13. Logo online radio Time FM6
  Time FM (Гевгелия
  , , aac+, 48Kbps

  Радио Тајм ФМ е медиумска куќа која работи веќе 15 години и е единствено, а во исто време и најуспешно радио во гевгелиската околина. Работејќи по светски запишани стандарди, таканаречениот топ 40 формат на радио станица. 93.6 ФМ Гевгелија

 14. Logo online radio Канал 1036
  Канал 103 (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  Искра светлина во мрачните лавиринти на МРТВ, најголема љубов и зависност, гордост, најдоброто радио на целиот свет, стотројка.

 15. Logo online radio Канал 46
  Канал 4 (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  Спортско радио "Канал 4" - електронски медиум кој зрачи на локална радио фрекфенцијата на 107,4 фм во Скопје. Основната дејност на едно спортско радио е да ги емитува информациите од областа на спортот, и тоа во секоја смисла на зборот.

 16. Logo online radio Радио Акорд6
  Радио Акорд (Кичево
  , , aac+, 48Kbps

  Програма се емитува музика по избор на слусателите, најнови хитови од македонската и странската музичка сцена и промоција на албуми. Кичево 96.5 ФМ.

 17. Logo online radio Radio 1066
  Radio 106 (Битола
  , , aac+, 128Kbps

  106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани. Битола 106.0 ФМ.

 18. Logo online radio Охрид 246
  Охрид 24 (Охрид
  , , aac+ kh, 48Kbps

   

 19. Logo online radio Radio Zhelina6
  Radio Zhelina (Тетово
  , , mp3, 64Kbps

  Radio Zhelina, Nje hap me afer vendlindjes tuaj...

 20. Logo online radio Jazz FM6
  Jazz FM (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  JazzFM е едно невероятно радио базирано в Македония, чиито честоти достигат и до столицата на България - София. Поради огромният интерес от Българска страна решихме да стартираме Българо-Македонска мрежа, а този Блог ще е връзката между двете страни.

 21. Logo online radio Radio Fama0
  Radio Fama (Тетово
  , , mp3, 48Kbps

  Radio " FAMA " - Tetove ju sherben dhe i mbulon me radio sinjal kualitativ qytetet Tetove dhe Gostivar ne numer afersisht 350.000 degjues potencial.

 22. Logo online radio Радио Плеj0
  Радио Плеj (Струга
  , , aac+, 128Kbps

  Радио Плеj Струга 90.4 ФМ.

 23. Logo online radio Радио 5 Чоки0
  Радио 5 Чоки (Прилеп
  , , mp3, 128Kbps

  Радио 5 Чоки Прилеп

 24. Logo online radio City Radio0
  City Radio (Скопье
  , , aac+ kh, 48Kbps

  "Сити Радио" е музичко радио кое постои од октомври 2002-ра година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. 94.7 ФМ Скопје.

 25. Logo online radio Radio Uskana0
  Radio Uskana (Кичево
  , , mp3, 128Kbps

  Radio Uskana г.Кичево

 26. Logo online radio Club FM0
  Club FM (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  Club FM е релативно ново градско радио, кое можете да го слушате на фреквенцијата 103.4 во Скопје. Идејата на радиото е да го поттикне културниот прогрес, со цел да се доближат новите музички текови до животните навики и сваќања на младите луѓе.

 27. Logo online radio Super Radio0
  Super Radio (Охрид
  , , mp3, 128Kbps

  "Супер Радио" емитува програма од 1992 година и е едно од први комерциjални радио станици во Македониjа. Емитува 24 часа стерео програма од контактен, музичко-забавен и информативен карактер. Охрид 97.0 ФМ.

 28. Logo online radio Пулс Радио0
  Пулс Радио (Неготино
  , , mp3, 112Kbps

  "Пулс Радио" постои од септември 2011 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. Ваше Радио... Ваш единствен вистински пријател ! Неготино 100.5 ФМ.

 29. Logo online radio Александар Македонски0
  Александар Македонски (Кичево
  , , aac+ kh, 48Kbps

  Ова е радио кое ја негува Македонската песна и Македонската култура. Нашата цел е многу едноставна, преку брановите на Радио Александар Македонски духовно да го обединиме целиот Македонски народ каде и да е во светот. 106.0 ФМ Кичево.

 30. Logo online radio Energy Radio0
  Energy Radio (Струга
  , , mp3, 128Kbps

  Нашето радио постои од 2018 година и емитува програма исклучиво преку интернет. Емитуваме ретро музика како светски така и домашни ретро хитови. Нашата цел е да понудиме квалитетна музика која ќе ве задржи на нашите бранови 24/7.

 31. Logo online radio Зона М10
  Зона М1 (Скопье
  , , aac+, 48Kbps

  Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. 104.4 ФМ Скопје.

 32. Logo online radio Радио Браво0
  Радио Браво (Куманово
  , , mp3, 96Kbps

  Музичката програма на БРАВО Радио е комбинација од различни музички стилови, стари и нови. 88.5 ФМ Куманово.

 33. Logo online radio УГД ФМ0
  УГД ФМ (Штип
  , , mp3, 192Kbps

  Непрофитна радиодифузна установа која работи во состав на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип. „УГД ФМ“ има дозвола за работа од Советот за радиодифузија на Р. Македонија, врз основа на која добивме фреквенција за емитување на програмата.

 34. Logo online radio Радио Роса0
  Радио Роса (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  Запознајте го единственото македонско народно радио радио Роса! Нашето радио е единственото кое ја третира и негува македонската народна песна и традиција, македонскиот фолклор со кој се гордееме! 98.1 ФМ Скопје.

 35. Logo online radio Sky Radio0
  Sky Radio (Скопье
  , , mp3, 128Kbps

  Радио Скај е радиостаница на локално ниво во Скопје.

 36. Logo online radio УКЛО ФМ0
  УКЛО ФМ (Битола
  , , ogg, 128Kbps

  Радио на Универзитетот "Св.Климент Охридски" - Битола УКЛО ФМ 90,8 е отворен медиум за сите заинтересирани студенти кој што сакаат активно да учествуваат во креирањето на програмата,да известуваат и соработуваат.

 37. Logo online radio Радио Штип0
  Радио Штип (Штип
  , , wma, 128Kbps

   

 38. Logo online radio Radio 1050
  Radio 105 (Битола
  , , mp3, 64Kbps

  Ова радио постои веќе 15 години, зрачи на бранова должина од 100,5 МHz FM и ја покрива територијата на град Битола и повеќето општини околу неа.

 39. Logo online radio Galaxy Radio0
  Galaxy Radio (Кавадарци
  , , aac+, 32Kbps

  Galaxy Радио е локална приватна станица, која емитува 24 часовна програма за регионот на Кавадарци, Неготино и Демир Капија.

 40. Logo online radio Radio Vmro0
  Radio Vmro (Македония
  , , mp3, 128Kbps

  Radio Vmro Makedonija

Sayfa: 12