Guzei.com

Рейтинг онлайн радио - TOP 40 - Македонский

Список онлайн радио - слушать бесплатно тысячи радиостанций! - Македонский


Сбросить фильтры

Top

 1. Логотип онлайн радио Radio Bravo Blues & Jazz11
  Radio Bravo Blues & Jazz (Куманово
  Джаз / Блюз, Македонский, mp3, 96Kbps

  Интернет радио станица од БРАВО Радио.

 2. Логотип онлайн радио Канал 777
  Канал 77 (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  "Канал 77" е национална радио мрежа. "Канал 77" е партнерска станица на македонските редакции на "Радио Слободна Европа" и "Гласот на Америка". 89.7 ФМ Скопје.

 3. Логотип онлайн радио Експрес Радио6
  Експрес Радио (Струмица
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  Експрес радио е сместено во самиот центар на градот спроти зградата на Општина Струмица.

 4. Логотип онлайн радио Angels FM6
  Angels FM (Штип
  Поп, Македонский, wma, 128Kbps

  Ако сакате да слушате квалитетна музика, квалитетни вокали и квалитетни информации – вклучете се на нашата фреквенција и уживајте максимално! Ангелски слушатели - закачете ги крилјата кои ние ви ги делиме и... Летајте заедно со нас! 106,4 ФМ Штип

 5. Логотип онлайн радио Канал 1036
  Канал 103 (Скопье
  Альтернатива, Македонский, mp3, 128Kbps

  Искра светлина во мрачните лавиринти на МРТВ, најголема љубов и зависност, гордост, најдоброто радио на целиот свет, стотројка.

 6. Логотип онлайн радио Радио Браво6
  Радио Браво (Куманово
  Поп, Македонский, mp3, 96Kbps

  Музичката програма на БРАВО Радио е комбинација од различни музички стилови, стари и нови. 88.5 ФМ Куманово.

 7. Логотип онлайн радио Radio 1050
  Radio 105 (Битола
  Фолк / Этно / Кантри, Македонский, mp3, 64Kbps

  Ова радио постои веќе 15 години, зрачи на бранова должина од 100,5 МHz FM и ја покрива територијата на град Битола и повеќето општини околу неа.

 8. Логотип онлайн радио Александар Македонски0
  Александар Македонски (Кичево
  Фолк / Этно / Кантри, Македонский, aac+ kh, 48Kbps

  Ова е радио кое ја негува Македонската песна и Македонската култура. Нашата цел е многу едноставна, преку брановите на Радио Александар Македонски духовно да го обединиме целиот Македонски народ каде и да е во светот. 106.0 ФМ Кичево.

 9. Логотип онлайн радио Radio Zhelina0
  Radio Zhelina (Тетово
  Поп, Македонский, mp3, 64Kbps

  Radio Zhelina, Nje hap me afer vendlindjes tuaj...

 10. Логотип онлайн радио Радио Роса0
  Радио Роса (Скопье
  Фолк / Этно / Кантри, Македонский, mp3, 128Kbps

  Запознајте го единственото македонско народно радио радио Роса! Нашето радио е единственото кое ја третира и негува македонската народна песна и традиција, македонскиот фолклор со кој се гордееме! 98.1 ФМ Скопје.

 11. Логотип онлайн радио Radio Uskana0
  Radio Uskana (Кичево
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  Radio Uskana г.Кичево

 12. Логотип онлайн радио Folk Radio0
  Folk Radio (Скопье
  Фолк / Этно / Кантри, Македонский, mp3, 128Kbps

  Фолк радио е едно од првите приватни радија во Скопје. Како Говорно музичко радио емитуваме музика од разни жанрови: рафиниран урбан фолк, македонска изворна и ново компонирана музика и поп музика.

 13. Логотип онлайн радио Radio 1060
  Radio 106 (Битола
  Поп, Македонский, aac+, 128Kbps

  106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани. Битола 106.0 ФМ.

 14. Логотип онлайн радио Metropolis Radio0
  Metropolis Radio (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  "Радио Метрополис" емитува 70% македонска поп музика, со што дава значаен придонес во продуцирањето, емитувањето и развојот на македонската забавна музика. Останатите 30% се исполнети со популарна светска, како и музика од соседните држави. 99.4 ФМ Скопjе

 15. Логотип онлайн радио Радио Лав0
  Радио Лав (Охрид
  Поп, Македонский, aac+ kh, 64Kbps

  Радио Лав ја негува македонската култура. Музичката програма е исполнета со музика за сите генерации. На програмата се застапени емисии од документарен и забавен карактер. Охрид 91.5 ФМ.

 16. Логотип онлайн радио Galaxy Radio0
  Galaxy Radio (Кавадарци
  Поп, Македонский, aac+, 32Kbps

  Galaxy Радио е локална приватна станица, која емитува 24 часовна програма за регионот на Кавадарци, Неготино и Демир Капија.

 17. Логотип онлайн радио Радио Кавадарци0
  Радио Кавадарци (Кавадарци
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  За оние кои веруваат во моќта на радиото...

 18. Логотип онлайн радио Time FM0
  Time FM (Гевгелия
  Поп, Македонский, aac+, 48Kbps

  Радио Тајм ФМ е медиумска куќа која работи веќе 15 години и е единствено, а во исто време и најуспешно радио во гевгелиската околина. Работејќи по светски запишани стандарди, таканаречениот топ 40 формат на радио станица. 93.6 ФМ Гевгелија

 19. Логотип онлайн радио Радио Кочани0
  Радио Кочани (Кочани
  Поп, Македонский, wma, 64Kbps

  Радио Кочани е локално радио од информативен, едукативен и забавен карактер. Неговата чујност е во 4 општини (Кочани, Зрновци, Виница, Чешиново-Облешево)

 20. Логотип онлайн радио Радио Мефф0
  Радио Мефф (Прилеп
  Фолк / Этно / Кантри, Македонский, mp3, 96Kbps

  "Радио Мефф" е посебно интересна радиостаница од причини што истата емитува само македонска музика од сите жанрови но сепак најзастапена е народната музика. 98.7 ФМ Прилеп.

 21. Логотип онлайн радио Antenna 50
  Antenna 5 (Скопье
  Поп, Македонский, mp3, 128Kbps

  Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

 22. Логотип онлайн радио Пулс Радио0
  Пулс Радио (Неготино
  Поп, Македонский, mp3, 112Kbps

  "Пулс Радио" постои од септември 2011 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. Ваше Радио... Ваш единствен вистински пријател ! Неготино 100.5 ФМ.