"Radio Vati" (Скопье) - Słuchaj radio na żywo

Në skemën programore të Radio Vati-t me një balans të përsosur janë të përfshira emisionet informative dhe emisione të specializuara nga sfera të ndryshme përfshirë këtu ato kulturore, edukativo-arsimore, ekonomike dhe politike.

Teraz gra
"Radio Vati", Скопье - 88.40 FM
128Kbps
00:00
%

Język: Shqip, Format radiowy: Pop

Ulubione
Reklama
?
Top Radio logo #14550 Radio logo #14563 Radio logo #6319 Radio logo #6320 Radio logo #6321 Radio logo #6322
Radio logo Radio Vati

O radiu

Slogan
?

Data narodzin
?

Site: vati.com.mk

Telefon (Sekretariat, Marketing, Antena, Newsroom):
02/3063086

pełny profil radia

Wiadomości radia

Wiadomości Radia...

 

Komentarzy do radia

Kod tego przycisku:

Ilość interesantów / słuchaczy radiowych tego radia "Radio Vati"
Ilość  interesantów / słuchaczy radiowych tego radia  Radio Vati

Średnia długotrwałość osłuchiwania radia "Radio Vati"
Średnia długotrwałość osłuchiwania radia Radio Vati pełny spis...

Ranking radia "Radio Vati"
Ranking radia Radio Vati


Radio na żywo
 

Contact: