Guzei.com

Guzei.com / Online radio

"Канал 4" (Скопье) - Слушать радио онлайн

Спортско радио "Канал 4" - електронски медиум кој зрачи на локална радио фрекфенцијата на 107,4 фм во Скопје. Основната дејност на едно спортско радио е да ги емитува информациите од областа на спортот, и тоа во секоја смисла на зборот.

Вы слушаете
"Канал 4", Скопье - 107.40 FM
128Kbps
00:00
%

Язык: Македонский, Формат: Поп

Избранное
 
Top Логотип онлайн радио #10265 Логотип онлайн радио #30208 Логотип онлайн радио #10266 Логотип онлайн радио #30464 Логотип онлайн радио #13018 Логотип онлайн радио #13815
Логотип онлайн радио Канал 4

О радио

Слоган
?

День рождения
?

Site: kanal4.com.mk

Телефон(ы):
телефон: (+389) 02/ 3230 211 факс: (+389) 02/ 3135 540

полная анкета радиостанции

Новости радиостанции

Новости радиостанций...

 
 

Комментарии к онлайн радиоContact: