Guzei.com

Online radio

"Folk Radio" (Скопье) - Слушайте радио на живо

Фолк радио е едно од првите приватни радија во Скопје. Како Говорно музичко радио емитуваме музика од разни жанрови: рафиниран урбан фолк, македонска изворна и ново компонирана музика и поп музика.

Слушаш
"Folk Radio", Скопье - 106.50 FM
128Kbps
00:00
%

Език: Македонски, Формат радио: Фолк / Етно / Кънтри

Плейлист сега:

  Update

  Любими
  Add?
  Top 1 Лого онлайн радио #72 Лого онлайн радио #3987 Лого онлайн радио #12734 Лого онлайн радио #13707 Лого онлайн радио #14815 Лого онлайн радио #17272 Лого онлайн радио #13803 Лого онлайн радио #17090 Лого онлайн радио #12096 Лого онлайн радио #6271
  Top 2 Лого онлайн радио #6966 Лого онлайн радио #6969 Лого онлайн радио #6973 Лого онлайн радио #10268 Лого онлайн радио #11585 Лого онлайн радио #14557 Лого онлайн радио #16022
  Лого онлайн радио Folk Radio

  За радиото

  Девиз
  ?

  Рожден ден
  1993-12-31

  Site: folkradio.com.

  Телефон (мениджър, реклама):
  телефон: (+389) 02/ 308 33 55 факс: (+389) 02/ 308 33 56

  пълен радио профил


  Коментари и обсъждане  Contact: