Guzei.com

Online radio

"Metropolis Radio" (Скопье) - Słuchaj radio na żywo

"Радио Метрополис" емитува 70% македонска поп музика, со што дава значаен придонес во продуцирањето, емитувањето и развојот на македонската забавна музика. Останатите 30% се исполнети со популарна светска, како и музика од соседните држави. 99.4 ФМ Скопjе

Teraz gra
"Metropolis Radio", Скопье - 99.40 FM
128Kbps
00:00
%

Język: Macedoński, Format radiowy: Pop

Stream shut down.

Ulubione
Add?
Top 1 Radio logo #3987 Radio logo #72 Radio logo #12734 Radio logo #13707 Radio logo #14815 Radio logo #17272 Radio logo #13803 Radio logo #17090 Radio logo #12096 Radio logo #6271
Top 2 Radio logo #10266 Radio logo #6982 Radio logo #7002 Radio logo #7005 Radio logo #7006 Radio logo #14561 Radio logo #10257 Radio logo #10265 Radio logo #13018 Radio logo #13815
Radio logo Metropolis Radio

O radiu

Slogan
?

Data narodzin
?

Site: metropolisradi

Telefon (Sekretariat, Marketing, Antena, Newsroom):
+389 2 3211334

pełny profil radia


Komentarzy do radiaContact: